Teaterpunt VZW

De Neus, de Leugen, de Houten Kop

  Data

  • Vrijdag 19 Jan. om 20u
  • Zaterdag 20 Jan. om 20u
  • Zondag 21 Jan. om 15u
  • Vrijdag 26 Jan. om 20u
  • Woensdag 30 Mei om 20u

  Locatie

Gaston Martenszaal Zulte
(Staatsbaan 148 - 9870 Zulte)

  Tickets

  • Jongerentickets - €8,00
  • Standaardtickets - €10,00

Zitplaatsen worden tijdens het reserveren gekozen

  De Neus, de Leugen, de Houten Kop

De jaren 60, Italië, een niet nadergenoemd bergdorpje.
Joseph komt er met zijn zoon Pico wonen. En zoals overal, moet Pico naar school, dik tegen zijn goesting. Hij probeert zich aan te passen, maar zijn mentaliteit en grote mond maken het er niet gemakkelijker op. Neem daarbij nog een bende samenspannende puberende jongeren en alles escaleert. Pico kiest, verliest en laat zich misleiden door enkelen die hij op zijn pad tegenkomt.

De Neus, de Leugen, de Houten Kop vertelt het verhaal over beïnvloeding, (al dan niet verkeerde) keuzes maken, de meedogenloosheid van sommige opportunisten en de kracht van liefde en vergevingsgezindheid. Het gaat over zoeken en gevonden worden, over zich lostrekken en toch weer binden. Het gaat over de neus, de leugen en de houten kop.

  Teaterpunt VZW

Wat ooit ontstaan is uit een groep enthousiaste KSA-leden is uitgegroeid tot een volwassen amateurgezelschap met enkele tientallen medewerkers. Ondertussen vierde onze vereniging haar 40ste verjaardag. Gedurende die tijd heeft TEATERPUNT een veelheid aan genres beoefend, van lichtvoetig tot bloedernstig, van geengageerd toneel tot parodieen op de macht.

Met ENCACHADO, onze jeugdafdeling (opgericht in 1997) maken we jongeren warm voor theater, we dompelen ze onder in een theaterbad en laten ze proeven van spel, licht, geluid, decor, kijken naar...

Meer info

De Neus, de Leugen, de Houten Kop

Teaterpunt VZW

Kies voorstelling & tickets (1/6)

De Neus, de Leugen, de Houten Kop

Teaterpunt VZW

Kies jouw zitplaatsen (2/6)
= jouw plaatsen    
= vrij    
= bezet

Arkadiia ©:

Algemene voorwaarden